Usluge

Ispravljanje kamionskih šasija

Ispravljanje šasija kamiona, prikolica i poluprikolica, kiperskih nadgradnji korišćenjem najsavremenijih indukcionih grejača švedskog proizvođača JOSAM.


Ispravljanje konstrukcija autobusa

Ispravljanje konstrukcija autobusa vrši se hidrauličnim presama sa najsavremenijom opremom marke JOSAM. Radovi se kontrolišu laserski, što garantuje visok stepen preciznosti.


Ispravljanje havarisanih kamionskih kabina

Šablon za kabine olakšava poslove oko ispravljanja kabina. Korekcije na kabini izvode se na specijalnom postolju pomoću hidraulike uz upotrebu specijalnih adaptera.


Limarski radovi

Limarski radovi se vrše na posebnom šablonu uz upotrebu specijalnih alata za sve vrste vozila (autobusa, kamiona, kombi, putnička).


Lakirerski radovi

Lakirerski radovi se vrše na svim vrstama vozila uz upotrebu boja na vodenoj bazi.


Reglaža trapa svih vrsta vozila

Centriranje trapa dovodi vozilo u stanje fabričkih mera podešavanjem raspona i vertikale točkova.Tom prilikom koristimo najsavremeniji aparat HOFMANNGEOLINER, kompjuterski sistem sa 3D tehnologijom i dve CCD kamere, četvrte generacije za podešavanje geometrije vozila.


Prodaja i ugradnja rezervnih delova

U ponudi se nalazi kompletan asortiman delova trapa za sve vrste vozila. Lager broji preko 3000 artikala, uz napomenu da se svakodnevno vrše porudžbine kako bi svi neophodni delovi bili na raspolaganju.


Mali servis

Mali servis se radi prema preporuci proizvođača ulja, najčešće na pređenih 5000-10000km ili jednom godišnje.


Zamena amortizera

Jedan od glavnih zadataka amortizera jeste konstantno držanje točkova na putu i prenošenje sile upravljanja i kočenja vozila na put za vreme vožnje.


Ugradnja auto i kamionskih guma

U našem servisu je moguće izvršiti demontažu i montažu guma za sve vrste putničkih i teretnih vozila. Uz montažu i demontažu takođe vršimo i balansiranje svih vrsta guma.


Servis trapa i vešanja

Trap vozila čine međusobno povezane komponente koje zajedno obezbeđuju sigurno upravljanje vozilom. Delovi trapa tokom rada trpe velika opterećenja jer preuzimaju deo sile koja se prenosi sa točkova na karosreiju.


Reparacije

Mašinska radionica počela je sa radom 2003god. kao radionica za remont spona relativno malog kapaciteta.
Vremenom smo se usavršavali kako sa opremom tako i sa kvalitetom. Uskoro je u proizvidnju uključen i CNC strug koji je znatno povećao kapacitet i kvalitet proizvoda.