Reparacije

Reparacije

Mašinska radionica počela je sa radom 2003god. kao radionica za remont spona relativno malog kapaciteta.
Vremenom smo se usavršavali kako sa opremom tako i sa kvalitetom. Uskoro je u proizvidnju uključen i CNC strug koji je znatno povećao kapacitet i kvalitet proizvoda.
Naša osnovna delatnost je proizvodnja krajeva spona, centralnih spona, stabilizatora, krajeva klipova i niz drugih spona za teretni program, radne mašine prenosne sklopove, a takodje radimo i remont istih.
Naši proizvodi su u osnovi dobijeni iz otkovaka zagarantovanog kvaliteta sa sertifikatom i prolaze obavezne kontrole kvaliteta počevši od kontrole matrijala pa sve do izrade gotovog proizvoda. Jedan od najbitnijh načina kontrole je provera na prskotine na Ferofluxu što nam obezbedjuje sigurnost na kvalitet i bezbednost proizvoda a samim tim i bezbenost naših korisnika.
U sklopu radnog programa vršimo remotovanje kompletnog vešanja svih vrsta vozila, putnička, teretna vozila, radnih mašina i prikolica.
Tokom rada uvrstili smo kao uslugu i biksnovanje trapova i osovinskih sklopova na traktorima i bagerima većih i manjih gabarita.
Mašinska radionica se sastoji od mašinskog-obradnog dela, proizvodnog dela, dela za peskarenje i farbanje.
Plan i program rada svake godine se razrađuje i usklađuje sa potrebama tržišta. U daljem planu je i kupovina nekoliko savremenih mašina sa kojima bi smo povećali kapacitete proizvodnje, a naravno i asortiman.
Ključ uspeha su korisnici zadovoljni našim radom jer vreme iza nas je učinilo da se naš uspeh meri time koliko su oni zadovoljni. Sugestije i predlozi su nam uvek dobro došli jer to je jedan od načina da ostvarimo bolju komunikaciju sa korisnicima i uvidimo šta možemo da uradimo na poboljšanju kvaliteta.